Ivan Espinoza

Ivan Espinoza har gjort illustrationerna i Gränslös språk- och ämnesutvecklande under-visning – Jag, familjen och omvärlden i tätt samarbete med Britt Johansson. Britt har beskrivit för Ivan vad bilderna ska berätta för eleverna och Ivan har transformerat orden till bilder. Ivan har utbildat sig på Edsvikens konstskola och Pernbys målarskola.

De olika sätten att gestalta olika texter som Ivan har använt i böckerna förtydligar för eleverna att det finns olika genrer i all kommunikation – texter, muntligt interaktion och bilder. Det är en fröjd att samarbeta med Ivan och se bokens huvudpersoner få liv i Ivans illustrationer. Efter att ha träffat Familjen i första delen ser vi nu framemot att träffa klassen i nästa delen Vi, skolan och omvärlden.

Titlar:
Gränslös språk- och Ämnesutvecklande undervisning
– JAG, FAMILJEN OCH OMVÄRLDEN

    Metodbok & Lärarhandledning
    USB med Arbetsmaterial
    Övningsbok – Beskrivande texttyper
    Övningsbok – Berättande texttyper
    Övningsbok – Förklarande texttyper
   
Övningsbok – Argumenterande texttyper
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vill du beställa utvärderingsex?

Om du undervisar vid universitet eller högskola och vill värdera om en bok skall antas som kurslitteratur kan du beställa ett kostnadsfritt exemplar.
Läs mer

Vill du skicka in ett manus?

Har du en bokidé eller ett manus som du vill dela med dig av. Vi på Hallgren & fallgren är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade författare.
Läs mer

vill du veta mer om våra böcker?

Hallgren & Fallgren Studieförlag AB
har lång erfarenhet av utgivning av kurslitteratur, läromedel och faktaböcker.
Läs mer